Pune si tu unul dintrele
bannere pe blogul/siteul tau si vei fii rasplatit cu un link pe aceasta pagina si in rubrica Sustinatori

Despre campanie


Adu si tu un zambet pe blogul tau!
Aceasta campanie isi propune un lucru simplu,dar frumos si anume sa aduca zambetul pe buzele tuturor.
Atunci cand zambesti ii molipsesti si pe cei din jurul tau.De cate ori nu ti s-a spus ca atunci cand zambesti esti mai frumos/frumoasa?Zambetul tau poate fi cel mai frumos dar pentru cei dragi,pentru ca ei stiu ca daca zambesti esti bine.Zambetul este fereastra sufletului
Gabriel José García Márquez spunea:Nu inceta niciodata sa zambesti, nici chiar atunci cand esti trist, pentru ca nu se stie cine se poate indragosti de zambetul tau.
IaTa doar cateva motive pentru care ar trebui sa zambim mai des.
Sustine si tu aceasta campanie punand unul dintre bannerele zambarete pe blogul sau site-ul tau!Bineinteles ca gestul tau va fi rasplatit cu un link pe acest blog.Pentru a afla mai multe detalii mergi la rubrica "Sustine si tu"
Iata o scurta harta a blogului:
1.Despre campania "Zambeste,nu te costa nimic!" - aici poti afla mai multe detalii despre campanie,dar mai ales ce isi propune aceasta.
2.Sustine si tu - afla aici cum poti sustine si tu aceasta campanie dar si ce beneficii poti avea.
3.Intrumente de promovare - intra aici pentru a lua codul html al bannerelor
4.Sustinatori - aici ii gasesti pe toti care sustin campania
5.Fa-i si pe altii sa zambeasca - o rubrica in care poti povesti o imtamplare haioasa prin care ai trecut
6.Articolul tau - daca ai un articol interesant aici poti pune un link catre el
7.Parerea ta despre campanie - spuneti parerea despre aceasta campanie.
8.Sugestii,reclamatii,mesaje,offtopic - daca ai o sugestie,o reclamatie sau un mesaj lasa-l aici







1 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Trimiteți un comentariu

Spune si tu...